I am sorry,


Please forgive me,


I thank you,


I love you.


Anne

ANNE NIEUWENHUIZEN,

Door de vele gebeurtenissen in mijn leven was het vertrouwen van binnen in mij helemaal stuk, zelfs de verbinding met het universum wat mij al de tijd zoveel vertrouwen gaf was totaal verdwenen. Ik voelde me in de steek gelaten door iedereen waar ik van hield. Het overlijden van mijn partners was wel een van de moeilijkste periode. Wantrouwen nam de overhand, zelfs het vertrouwen in mijzelf was helemaal verdwenen.

Mijn mediumschap, waar ik al die tijd met zoveel liefde en passie de mensen in mocht begeleiden had ik geblokkeerd. Het diep liggend schuldgevoel had de overhand, het pijnlijke hierin was het schuldig voelen dat ik mijzelf in de steek had gelaten. Mijn gedachten zorgde hier wel voor dat dit in stand werd gehouden. Het maakte me enorm verdrietig, ik heb jarenlang in de overlevingsstand verkeerd. En raakte hierdoor oververmoeid. Mede daardoor raakte ik de grip op mijzelf helemaal kwijt. De verharding werd steeds meer zichtbaar. En uitte zich in mijn lichaam als een auto immuunziekte mijn bindweefsel was zodanig verhard en verkleeft er was geen beweging meer in te krijgen. Ik had me dus letterlijk helemaal vastgezet.

 

Anne_Nieuwenhuizen

Het werd een jaar van hevige teleurstellingen in mijzelf. Hoe had ik dit zover kunnen laten komen en dan de vraag hoe kom ik hier weer uit? De arts gaf niet veel hoop en werd mij aangeraden medicijnen gaan gebruiken die weer een reactie gaven op andere organen, mijn lichaam weigerde deze. Er moest toch iets anders zijn waardoor ik mijn ziek lichaam kon helpen weer in zijn kracht terug te komen, ieder mens heeft zijn zelf helend vermogen. Ik besefte dat dit wel eens een andere mogelijkheid was voor mij. Daar kwam de volgend vraag alweer. Wat heb ik nodig om weer in de zachtheid te staan? Zo ook in mijn kracht? VERGEVING

Steeds weer werd ik hiermee geconfronteerd, de uitspraak vergeef jezelf voor alles wat er is gebeurt. Vond ik nog niet zo gemakkelijk. Toch bleef me dit bezighouden en kwam ik in contact met de techniek van Ho,oponopono.

Deze vier zinnen;

Het spijt me…..vergeef me……dankjewel …….ik hou van jou……

Leerde mij te accepteren. Recht te zetten en te vergeven.

De kracht van deze woorden leerde mij weer in harmonie te zijn met mijzelf en al wat is. Deze techniek gebruik ik ook bij de healing sessies die ik geef in mijn praktijk. Zij werken helend .daarbij maakte ik dankbaar gebruik van de Bowen therapie, zij heeft mijn fysieke lichaam geholpen weer in beweging te komen ,ook maak ik gebruik van L.P.G behandelingen, deze zijn een fijne ondersteuning om mijn huid weer zachter te krijgen en de spanning te laten gaan. zodra de harde stukjes zijn aangeraakt ontstaat er een loslating. het is wonderbaarlijk wat deze manier van behandeling voor mij deze geweldige resultaten geeft.

Mijn groei en bewustwording heeft mij daar gebracht waar ik wil zijn thuis in mijzelf. Mijn eigen plek innemend op deze aarde. Door te geloven en te vertrouwen dat ik deel uitmaak van een groter geheel ben ik dieper tot mijzelf gekomen ik leer nog elke dag .mijn lichaam laat steeds meer hardheid los en de zachtheid is voelbaar. In alle facetten ,het leven heeft zoveel meer te bieden. Liefde voor mijzelf, liefde voor anderen, liefde voor het leven. Mijn passie en mijn doel is dit uit te dragen door het delen van mijn eigen ervaringen, met behulp van mijn innerlijk weten en intuïtieve ingevingen.

Dagelijks ontvang ik liefdevolle wijsheden vanuit het universum. die ik graag met jullie wil delen. Mooie ziel leef vanuit jou eigen waarheid, wees die krachtige mooie bloem uit Gods tuinen. En deel alle liefdevolle zaadjes van eenheidsbewustzijn, zodat we samen een liefdevol veld gaan zijn

Liefs Anne